Magneti

Magnete koje trenutno imamo u ponudi možete pogledati u galeriji na našoj pinterest stranici: Felt magnets – Zen art

Svi magneti izrađeni su od filca i moguća je izrada po narudžbi. Pošaljite nam ili donesite izgled magneta, opišite nam ga ili odaberite bilo što iz trgovine što želite vidjeti u svom domu kao magnet, a mi ćemo vam želju i ispuniti.

Rad po narudžbi naplaćuje se 5 kn po proizvodu, odnosno 3 kn ako je više od pet proizvoda i 2 kn ako je više od deset proizvoda. Za narudžbe veće od deset proizvoda, cijena proizvoda određuje se dogovorom.

Želite se poslovnim partnerima zahvaliti za suradnju na unikatan način ili želite da uspomena na vaše vjenčanje bude posebna? Javite nam se mailom i ugovorite sastanak kako bi dogovorili kako vaše želje pretvoriti u stvarnost.

 Osim klasičnih šivanih magneta od filca, u prodaju smo uveli i magnete kod kojih kombiniramo filc i pamučno platno na koje smo prethodno stavili print bilo koje Vaše fotogradije. Radi dogovora oko proizvoda slobodno nam se obratite na mail sa željenom dimenzijom magneta i fotografijom koju želite na njemu, a niže na fotografijama pogledajte kvalitetu printa koju možemo ponuditi.

Elementi

cloud brown-bear white-bunny