Malo o nama

ZeN art je obrt za proizvodnju i trgovinu sa sjedištem u Zagrebu. Obrt postoji od šestog mjeseca 2016, a trgovina je otvorena 01.09.2016. u naselju Špansko. Često se volimo šaliti da u ponudi imamo sve od nakita do namještaja, no u toj izjavi je više istine nego šale. Svi naši proizvodi su ručno izrađeni i unikatni, a naš program rada po narudžbi otvara nam prostor za dodatni napredak jer samo Vaša mašta određuje što ćemo i kako napraviti.

img_20160507_112649
Ispred trgovine nalazi se putokaz na kojemu su navedeni neki zamišljeni fantasy svjetovi, a na vrhu putokaza strelica pokazuje upravo na ZeN art. Ovom simboličnom dekoracijom želimo posjetiteljima dati do znanja kako sva njihova mašta može postati stvarnost upravo u ZeN art-u. Dio naše ponude možete vidjeti ovdje, na našim web stranicama, u kategoriji “Proizvodi”, a mnoge fotografije čekaju Vas i na našim facebook stranicama kao i na servisima Pinterest i Instagram. Kontaktirati nas možete mailom, telefonom, u živo u dućanu, a ako imate goluba pismonošu, primit ćemo i njega 🙂 Ovdje smo za Vas.

U ponudi trenutno imamo sljedeće grupe proizvoda:

Adventski program (vijenci, dekoracije)

Božićni program (ukrasi za bor, zidne i stolne dekoracije)

Broševi

Čaše

Dekoracije stolne

Dekoracije zidne

Drveni satovi

Heklane slike

Kamenje ukrasno

Kape vunene i pamućne

Lavanda

Lutke šivane

Magneti od filca

Magneti sa printom na platnu

Maske za spavanje i meditaciju

Mobili za dječje sobe

Nadgrobne solarne dekoracije

Namještaj od drvenih paleta

Namještaj od drveta

Narukvice

Naušnice (metalne, šivane, drvene, kristalne)

Ogrlice (metalne, šivane, kristalne, drvene, sa perlama)

Poklon paketi

Privjesci za ključeve

Ruksaci kožni

Torbe kožne

Pamučni turbani

Slike

Solarne dekoracije

Solarna pomoćna rasvjeta

Staklenke sreće

Svijeće (vosak pčelinji, parafin i gel)

Stakleni svijećnjaci

Šeširi pamućni

Trake za uši vunene

Vaze

Zidna slova

Žica raznovrsni predmeti


Zen Art, obrt za proizvodnju i trgovinu na prvom mjestu ima svoj moto “Everything ZEN & everything ART” Taj moto govori da stvari ne mogu biti obične, ne mogu biti jednobojne i ne mogu biti negativne. Život je podržavajući, svijet je prekrasan, a pozitiva kao način prolaska kroz život je svjesni odabir. Iz tog razloga, u trgovini prodajemo proizvode koji su unikatni i posebni svaki na svoj način. Svakom od njih cilj je nasmiješiti i razveseliti nekoga, podsjetiti vas da postoji radost, kreativa i užitak. Svi proizvodi su ručno rađeni i svi su spremni za modifikacije ako to želite. Radimo i po narudžbi pa svaka vaša želja upravo kod nas može postati stvarnost.

Imate li hrabrosti poželjeti nešto? Dođite u ZeN art i šapnite nam, dati ćemo sve od sebe da vam želju ispunimo.